CARI IKAN

Assalamualaikum.
Hari ni penat sangat2 baru lps balik jalan2 dgn cousin nk cari ikan untuk dibela. Lepas tu makan dekat boat noodles kat time square. Hmm tp to me boat noodles x la sedap sangat pun. Td makan agak berselera pun sbb kelaparan. Kikiki~ mana x nye sanggup beratur panjang semata-mata nk makan situ -_- tp lps ni xnk dah makan situ melainkan ada orang belanja lalalala~

Hari ni agak tertangguh keje sbb nk rehat je. Jalan2 tgk baju2 cantik. Tengok je ye tengok sbb nak simpan duit untuk business. Haha.

Bila2 jalan2 kat luar banyak la idea baru yg datang dlm kepala ni (emmm mcm pelik je ayat ni) ahahaha. Tp xpe kt hold dulu,bila tiba masa kt tembak idea tu. Hehe.


Gambar yg diambil dlm kereta. Ada tangkap dgn cousin tp gmbr tu mcm blurr pula. Jadi I letak gmbr I sorang je lah ye sorry cousin hehe.

Btw, hmmm x sabar nk start my new project. Hopefully semua berjalan lancar. Dah x dapat nak sabar actually. Tp terpaksa la bersabar ye. Sabar itu kan separuh dr iman. Heeee.

Err tetiba rasa sakit perut pula plus lapar pula. Huhuhu jom la kita makan. Laparnya nyum nyum. Hehe ok bye2. Love u muaaahhhh <3